+45 71 99 69 92 info@visual-logic.dk

Reference - Den gode smag

Opgradering af eksisterende Umbraco hjemmeside til ny version og responsivt design.

Reference - Den gode smag

Reference - Den gode smag

Den Gode Smag har i mange år haft en Umbraco-baseret hjemmeside, men trængte til at få den opdateret til en ny version af Umbraco. Samtidigt skulle det eksisterende design beholdes, men tilpasses så det blev responsivt og kunne bruges på mobiltelefoner.

Da Umbraco installationen ikke var blevet opdateret igennem længere tid, blev resultatet at siden blev opbygget i en ny Umbraco installation og alle data blev flyttet med over i den nye installation.

Der ud over er nyhedsbrevsfunktionen blevet opdateret til at køre på MailChimp platformen og der er blevet integreret op mod Den Gode Smags Facebook-side. Desuden er der blevet installeret Google Analytics sporing samt sat rapporter op til dette.

Jeg benyttede Visual Logic til at få opdateret min hjemmeside i Umbraco, og er yderst tilfreds med resultatet. Vi havde en god dialog om udformningen, som førte til den nuværende hjemmeside. Endvidere er hjemmesiden tilpasset forskellige medier og derudover, har jeg fået en indføring i Google Analytics, som er tilpasset mine behov. Jeg kan på det varmeste anbefale Visual Logic for kompetent rådgivning, professionel udførelse.

Per Jørgensen