+45 71 99 69 92 info@visual-logic.dk

Har du brug for en professionel hjemmeside

Vi udvikler hjemmesider baseret på Umbraco CMS system

Udvikling af hjemmesider i Umbraco

Visual Logic udvikler både enkle og avancerede hjemmesider baseret på CMS-systemet Umbraco. Funktionaliteten kan være integration op i mod forretningssystemer, eksterne datakilder, sociale medier eller betalingssystemer.

Som udgangspunkt udføres alle hjemmesider med et Umbraco CMS-system i baggrunden. Ved at bruge CMS systemet bliver det også enkelt for kunden at vedligeholde indholdet fremover. Umbraco er et open-source CMS med danske rødder. Det vil sige, at Umbraco er fri for licensudgifter, det er dog muligt at  købe kommerciel support. Du kan læse mere om hvorfor vi bruger Umbraco.

Websites der er integreret med dine forretningssystemer og de sociale medier

De hjemmesider vi udvikler, indeholder typisk lidt mere avanceret funktionalitet. Det kan for eksempel være integration op imod interne forretningssystemer (ERP, CRM), andre interne databaser eller eksterne datakilder for eksempel ved brug af webservices.

Vi sørger for, at alle sider opfylder de tekniske krav, der stilles for at kunne opnå en god placering i søgemaskinerne. For at understøtte senere analyser af trafikken på hjemmesiden bliver Google Analytics som hovedregel integreret fra starten.

Endelig kan vi selvfølgelig også integrere med sociale medier som Facebook, LinkedIn og Twitter. Det kan være alt fra en simpel Like-knap til automatisk publisering af indhold på f.eks. LinkedIn.

Når vi udvikler hjemmesider er det afgørende for os, at både kunden og vi kan være tilfredse med det færdige resultat. Derfor er det en proces, der lige fra starten sker i tæt dialog med kunden, så vi er sikre på at vi rammer rigtigt i forhold til de ønsker kunden har.