+45 71 99 69 92 info@visual-logic.dk

Hvorfor skal du vælge Umbraco?

Hvorfor ikke?!

Umbraco til din webløsning?

Vi synes, der er mange gode grunde til at vælge Umbraco, hvis du skal have udviklet en ny hjemmeside og evt. en ny app. Er du i tvivl om, hvilket CMS-system du skal vælge, er der måske en masse spørgsmål, der melder sig:

Kan Umbraco gøre min nye hjemmeside overskuelig og brugervenlig for mine kunder?

Ja, når din hjemmeside designes i Umbraco er der ingen strukturelle begrænsninger. Hjemmesiden kan opbygges lige præcis, som du ønsker det. Vil du se nogle eksempler på websites der er designet i Umbraco?

Min hjemmeside skal håndtere meget store mængder data – er det muligt?

Ja. Det er en af Umbracos styrker. Systemet kan tilpasses alle typer af hjemmesider både de helt enkle og de meget avancerede.

Min hjemmeside skal også se ordentligt ud på iPad og mobiltelefon – kan man det med Umbraco?

Det kan man sagtens. Umbraco sætter ingen begrænsning for hjemmesidens udseende og derfor kan din side også designes, så det er responsivt. Det vil sige, at hjemmesiden tilpasses uden problemer, så det ser lige så godt ud på iPad og mobiltelefon, som det gør på computeren.

Er det dyrt at bruge Umbraco?

Nej! Umbraco er et open-source CMS-system, der frit kan anvendes af alle. Umbraco er gratis at anvende, så du bliver ikke belastet af store anskaffelsesomkostninger og vedvarende licensudgifter til systemet. Samtidig bliver du ikke afhængig af en enkelt leverandør – endnu en fordel.

Hvad med vedligehold af min hjemmeside?

Når din hjemmeside er i luften, er det nemt at vedligeholde siden. Du kan f.eks. sagtens selv opdatere dine tekster, oprette og fjerne sider eller lægge nyheder ind.

Skal jeg være IT-ekspert for at redigere indholdet på min side?

Nej, på ingen måde! Opbygningen af en hjemmeside med Umbraco er meget enkel og overskuelig. Derfor er det også simpelt at redigere indholdet på hjemmesiden. Vi vil påstå at alle kan lære at anvende Umbraco uanset it-baggrund og evner!

Har du flere spørgsmål? Klik på kontakt-knappen og udfyld formularen, så ringer vi og fortæller dig mere om, hvad Umbraco kan gøre for din hjemmeside eller din app.