+45 71 99 69 92 info@visual-logic.dk

Projektforløb hos Visual Logic

Få et overblik over processen i dit projekt

Vi er med fra start til slut

Hos Visual Logic har vi stor erfaring med de lidt mere omfattende projekter. Det kan du mærke, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi kender forløbet og bliver ikke overraskede af de små bump, der altid er undervejs.

Før du beslutter dig

Et projektforløb hos Visual Logic starter, når du begynder at overveje, hvem der skal udvikle dit nye produkt. Allerede på dette tidspunkt vil vi gerne vise dig, hvad vi kan byde på. Du har måske bare nogle løse tanker om projektet. Vi hjælper dig med at gøre tankerne konkrete og giver dig svar på, hvordan din idé kan blive til virkelighed.

Aftalen

Når du har besluttet, at det er Visual Logic, der skal løse din opgave, aftaler vi, hvordan projektforløbet skal skrues sammen. Det betyder, at vi får aftalt præcis, hvilke dele af opgaven vi skal løse, og hvad du eventuelt selv vil tage dig af. Vi aftaler også, hvilke milepæle og deadlines, der skal være i projektet. Vi tror på, at vi opnår det bedste forløb og resultat med en tæt og åben dialog lige fra starten.

Udviklingen

Udviklingsopgaven er i sikre hænder hos os. Vi lægger vægt på at udvikle sites, der er opbygget enkelt. Så bliver det nemt for dig at opdatere og vedligeholde websitet, når udviklingsopgaven er færdig.

Helt fra starten af udviklingsforløbet har du selvfølgelig adgang til et testsite. På den måde kan du altid følge med i om dit projekt former sig, som du gerne vil have det.

Dialog undervejs

I udviklingsforløbet bliver du hele tiden opdateret på projektets status. Det sker både ved hjælp af vores projektstyringssystem, som løbende opdateres og ved de møder vi afholder i projektforløbet. Selvfølgelig er det også altid muligt at få fat i os på telefon eller mail, hvis du har et spørgsmål eller har brug for en ekstra statusopdatering.

Opsamling og evaluering

Vi vil gerne være sikker på, at dine forventninger er blevet indfriet. Derfor samler vi op, når dit projekt er afsluttet. Er der noget du har manglet undervejs, eller er der nogle løse ender vi skal have styr på? Og så vil vi rigtig gerne høre, om du har været tilfreds med forløbet.